Prijs
Merken
Toon resultaat
      Lijst Raster Tabel
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
Bresser BR-PT103 Foto Opname Tafel 100 x 200 cm + lamphouders
Bresser Y-10 100 x 200 cm + lamphouders € 44,95 Bestellen
      Lijst Raster Tabel

Bent u bezig met productfotografie, maar bent u nog niet van plan om een complete fotostudio aan te schaffen? U kunt ook fotostudio materiaal huren. Zo huurt u bij ons heel voordelig de meeste benodigdheden om kwalitatieve productfoto’s af te leveren, zoals opnametafels en opnametenten compleet met continu verlichting en studioflitsers, statieven en achtergronden.

Opnametafels zijn er in verschillende vormen en maten. Zo zijn er vierkante en langwerpige tafels en tafels waarbij de rug uitgeklapt kan worden, zodat het tafelblad langer wordt. Bij het kiezen van het model houd rekening met de afmetingen van uw producten. Een tafel kan worden uitgebreid met een soft-dome om het onderwerp egaal te belichten. Een andere gangbare oplossing voor productfotografie zijn opnametenten. Daarmee maakt u ook schaduwloze foto’s, omdat het licht gelijkmatig in de tent wordt verdeeld. Voor zowel opnametafels als opnametenten zijn diverse achtergronden verkrijgbaar om uw productfoto’s nog gevariëerder en levendiger te maken.

Voor de verlichting kunt u gebruik maken van continu lampen of studioflitsers. Continu licht is handig, omdat u direct de belichting kunt beoordelen. Doorgaans wordt er gebruik gemaakt van fluorescente lampen, omdat ze krachtig genoeg zijn om door de soft-dome of opnametent heen te belichten. Bij sommige tafels kunt u ook onderverlichting inzetten, door een lamp direct onder de tafel of de tent te plaatsen. Kiest u bijvoorbeeld voor studioflitsers, dan beschikt u over nog meer licht en daarmee over meer mogelijkheden. De lampen worden met behulp van beugels direct aan de tafel bevestigd of met behulp van lampstatieven naast de tafel of de tent opgesteld. Ook kunt u bij ons een camerastatief huren, eventueel uitgerust met een balhoofd.

Nog een oplossing voor productfotografie zijn opnameboxen. Deze bozen zijn stevig en makkelijk verplaatsbaar en van binnen zijn ze voorzien van licht, zodat deze ministudio op zichzelf staand is.

Gebruik een fototafel of fototent voor zulke producten als schoenen, speelgoed, juwelen, munten, gadgets en nog veel meer. Heeft u advies nodig bij het kiezen van een geschikt model, neem dan contact met ons op. We helpen u graag met uitgebreid vrijblijvend advies.

Meer