Prijs
Merken
Voeding verlichting
Levensduur lampen
Vermogen lamp
Toon resultaat
      Lijst Raster Tabel
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
LedGo LG-LE60K Kit (vier lampen)
LedGo LedGo LG-LE60K Kit € 49,50 Bestellen
LedGo 2x LG-600SC LED Studioverlichting Set
LedGo LedGo LG-600SC (inclusief tas) € 69,50 Bestellen
LedGo LG-V58C VersaTile Bi-Color LED 2-lampen set
LedGo LedGo LG-V58C VersaTile € 74,95 Bestellen
LedGo 2 x LG-900SC LED studioverlichting set
LedGo 2x LG-900SC set € 79,95 Bestellen
LedGo 2x LG-600CSC LED Studioverlichting Set
LedGo LedGo LG-600CSC (inclusief tas) € 79,95 Bestellen
LedGo 3x LG-600SC LED Studioverlichting Set
LedGo Ledgo LG600SC3 € 119,50 Bestellen
LedGo 3x LG-900SC LED studioverlichting set
LedGo LG-900SC € 119,50 Bestellen
LedGo Value series 3x LG-600SC Bi-Color LED Studioverlichting Set
LedGo LED Bi-Color Panel 600 € 129,50 Bestellen
LedGo 3x LG-900CSC Bi-color LED studioverlichting set
LedGo LG-900CSC € 139,50 Bestellen
LedGo Pro series 3x LG-600SC Bi-Color LED Studioverlichting Set
LedGo LED Bi-Color Panel 600 € 159,50 Bestellen
LedGo 3x LG-1200S LED studioverlichting set
LedGo LedGo LG-1200S LED studioverlichting set 3x € 197,50 Bestellen
      Lijst Raster Tabel

U kunt bij ons diverse soorten continu verlichting huren, waaronder fluorescente verlichting en LED lampen. De lampen verschillen voor wat betreft kleurtemperatuur, vermogen en lichtopbrengst en hebben daarom ieder zijn eigen toepassing in de fotostudio.

Het gebruik van LED verlichting voor fotografie en video is afgelopen jaren sterk toegenomen, omdat LED verlichting een aantal voordelen biedt tegenover traditionele lichtbronnen. Zo produceren LED lampen bijvoorbeeld echt daglicht, zodat u geen storende kleurzwemen krijgt. Deze lampen zijn daarnaast erg energiezuinig en ze geven dan ook nagenoeg geen warmte af. Dit is erg prettig voor modellenfotografie en voedsel fotografie waarbij de lampen soms gedurende uren aanstaan. Onder de invloed van warmte kan het voedsel namelijk snel vervormen en de make-up van modellen moet ook constant worden bijgewerkt. Met LED verlichting heeft u daar geen zorgen aan. Na het gebruik hoeven de LED lampen dan ook bijna niet af te koelen, zodat ze snel weer kunnen worden opgeborgen. Er zijn zowel grotere LED lampen voor gebruik op lampstatief als kleine cameralampen die u eenvoudig bovenop uw videocamera of DSLR bevestigt. LED verlichting is tamelijk licht en daarom makkelijker te vervoeren. Sommige modellen zijn voorzien van kleppen om het licht beter te concentreren. Vrijwel alle bij ons beschikbare modellen worden geleverd met een softfilter om het licht zachter te maken en een oranje filter voor een warm effect, wat u vaak bij video’s ziet. Overigens, een bijkomend voordeel van energiezuinigheid is dat u langer kunt filmen op locatie, wanneer ze gevoed worden door een generator.

Wie graag een daglichtlamp wil, maar over iets meer licht wil beschikken, kan kiezen voor fluorescente verlichting. Fluorescente lampen zijn krachtiger, hoewel ze dan ook weer meer energie verbruiken dan LED lampen en ook meer warmte produceren. Onze modellen worden geleverd compleet met een softbox, voor difuus licht en daarmee zachte schaduwen.

Halogeen verlichting is een bekende lichtbron bijvoorbeeld in de video wereld. Warm licht geeft kleur aan uw opnamen. Halogeen verlichting is vaak iets voordeliger dan andere soorten. Halogeen verlichting geeft tamelijk veel warmte af en is het beste te gebruiken voor onderwerpen die daar geen last van hebben. Ook halogeen lampen kunnen worden uitgebreid met kleppen en andere toebehoren om het licht beter te sturen.

Alle lampen worden eenvoudig bevestigd aan één van de vele beschikbare lampstatieven dankzij de universele spigot aansluiting.

Meer