Prijs
Merken
Lichtopbrengst flitser
Toon resultaat

fotostudio flitser huren

      Lijst Raster Tabel
Omschrijving Merk Art. Nr. Prijs incl. BTW Aantal Bestellen
Bresser FM-800 High Speed studio flitser
Bresser 25182800 € 49,95 Bestellen
      Lijst Raster Tabel

Benader ons voor het huren van flitsers voor studiofotografie. U vindt bij ons namelijk zowel losse studioflitsers en toebehoren, waaronder softboxen, kleppen en snoots, als complete flitsersets inclusief lampstatieven. Daarmee bouwt u eenvoudig uw eigen tijdelijke fotostudio op voor bijvoorbeeld productfotografie of portretfotografie.

Aangezien professionele flitsers over het algemeen een redelijke investering vereisen, is het huren van dit materiaal een voordelige oplossing, vooral wanneer u zich maar sporadisch daarmee bezighoudt. Voor een relatief klein bedrag heeft u al een fotostudio op maat en kunt u direct aan de slag.

Onze studioflitsers zijn prima geschikt voor professionele fotoshoots en ze zijn makkelijk in gebruik. De meest voordelige optie zijn de monolight flitsers. Ze zijn traploos instelbaar en beschikken over instellampen, waarmee het onderwerp tijdens de shoot voldoende belicht is om alle instellingen in orde te maken. Bij de topmodellen kunt u de instelverlichting zelfs als continu verlichting gebruiken. Ook kunt u kiezen voor een digitale flitser, waarbij alle instellingen draadloos vanuit één punt kunnen worden geregeld. Daarmee verloopt de fotoshoot een stuk vlotter en de instellingen zijn nog preciezer.

Het harde flitslicht kan een stuk zachter en mooier worden gemaakt met behulp van optionele softboxen of softbox paraplu’s. Ook kunt u natuurlijk een flitsparaplu gebruiken. Snel uitgeklapt en u kunt aan de slag. Ingeklapt nemen deze toebehoren weinig ruimte in en ze zijn lichtgewicht. De lichtstroom kan ook worden gemodificeerd door andere hulpmiddelen in te zetten, zoals reflectoren en kleppen voor intenser licht. De softbox kan worden uitgebreid met een honigraat, zodat het diffuse licht zo min mogelijk over de fotostudio wordt verspreid, maar juist vrijwel alleen het onderwerp belicht.

Bevestig de flitser op een stevig stalen lampstatief om de veiligheid van uw apparatuur te verzekeren en om de flitsers beter te kunnen richten. Aan dat lampstatief kunt u ook paraplu’s, reflectieschermen en achtergronden bevestigen. In complete flitsersets zijn statieven inbegrepen.

Meer